• Lorem ipsum

iWoolly, passie voor handwerken

iWoolly is ontstaan uit een passie voor handwerken met mooie materialen. We zijn begonnen als kleine webshop met maar 1 merk in 2011. Sinds 2018 zijn we ook een echte stenen winkel en zijn we veel meer gaan aanbieden. Sinds 2022 zitten we in ons huidige pand aan de Parijsboulevard.

We hebben een groot assortiment garens van Lana Grossa. Daarnaast hebben we basisgarens van Scheepjes, Durable, Novita en ONline. Verder hebben we de luxere garens van Juniper Moon Farm, Noro en Lotus Yarns. Nieuw in ons assortiment is Urth Yarns. Een klein familiebedrijf uit Istanbul die prachtige handgeverfde garens produceren. En voor erk verkocht artikel wordt er een boom geplant in Afrika, in samenwerking met Trees for the Future.

We hebben een flink aanbod van boeken met haak- en breipatronen en tijdschriften van diverse wolmerken. Daarnaast zijn we officieel verkooppunt van de patronen van de Deense ontwerpster PetiteKnit. iWoolly stelt ook enkele eigen patronen gratis ter beschikking op de website. We zijn ook altijd benieuwd naar wat onze klanten maken en delen dat graag op Instagram of Facebook. 

Behalve brei- en haakgarens hebben we een heel ruime keus in brein- en haaknaalden, van KnitPro, Clover, Seeknit en Chiaogoo. Ook alle andere benodigdheden zoals steekmarkeerders, toerentellers, projectbags en wolnaalden hebben wij in huis. Zoals bijvoorbeeld de project tassen en etuis van het prachtige Deens Muud,  Knitting wires en steekmarkeerders van The Kniting Barber en de accessoires van het bijzondere Twill + Print.

Naast brei- en haakbenodigdheden verkopen wij ook fournituren. We hebben diverse soorten naaigarens van Gutermann en een uitgebreide selectie fournituren van Prym. Daarnaast hebben wij elastiek, knopen en nog veel meer. Verder verkopen wij ook prachtige spelden en accessoires. Wij hebben zoveel fournituren dat deze helaas niet allemaal op de site passen. Dus kom gerust eens neuzen in de winkel!

Elke donderdag hebben wij Craft Night, een fijne plek om samen te komen en gezellig met je eigen project bezig te zijn en inspiratie op te doen. Daarnaast geven wij ook lessen en workshops voor elk niveau.

Kom gezellig langs voor een kopje thee en een praatje, of gewoon voor inspiratie voor je nieuwe (1e, 7e, 20ste?) project.

Liefs, Iris en Monique