• Lorem ipsum

iWoolly, passie voor handwerken

iWoolly is ontstaan uit een passie voor handwerken met mooie materialen. We zijn begonnen als kleine webshop met maar 1 merk in 2011. Sinds 2018 zijn we ook een echte stenen winkel en zijn we veel meer gaan aanbieden. Sinds 2022 zitten we in ons huidige pand aan de Parijsboulevard. We hebben een groot assortiment garens van Lana Grossa. Daarnaast hebben we garens van (naast vele anderen) Durable, Scheepjes, Online en Rico. Nieuw in ons assortiment zijn de garens van Juniper Moon Farm, Noro en Lotus. Dit zijn zorgvuldig samengestelde garencombinaties van over de hele wereld, met prachtige kleuren en materialen. Al onze garens zijn diervriendelijk verkregen, het meeste heeft zelf de officiele GOTS certificering.

We hebben een flink aanbod van boeken met haak- en breipatronen en tijdschriften van diverse wolmerken. Daarnaast zijn we officieel verkooppunt van de patronen van de Deense ontwerpster PetiteKnit. iWoolly stelt enkele gratis patronen ter beschikking op de website. We zijn ook altijd benieuwd naar wat onze klanten maken en delen dat graag op Instagram of Facebook. 

Behalve brei- en haakgarens hebben we een heel ruime keus in breinaalden en haaknaalden, van KnitPro, Clover, Seeknit en Chiaogoo. Ook alle andere benodigdheden als steekmarkeerders, toerentellers, projectbags en wolnaalden (etcetera) hebben wij in huis. Zoals bijvoorbeeld van het prachtige Deens Muud en het bijzonder Twill + Print.

Naast brei- en haakbenodigdheden verkopen wij ook fournituren. We hebben diverse soorten naaigarens van Gutermann en een uitgebreide selectie fournituren van Prym. Daarnaast hebben wij elastiek, knopen en nog veel meer. Verder verkopen wij ook prachtige spelden en accessoires.

Elke donderdag hebben wij Craft Night, een fijne plek om samen te komen en gezellig met je eigen project bezig te zijn en inspiratie op te doen. Daarnaast geven wij ook lessen en workshops voor elk niveau.

Kom gezellig langs voor een kopje thee en een praatje, of gewoon voor inspiratie voor je nieuwe (1e, 7e, 20ste?) project.

Liefs, Iris en Monique