• Lorem ipsum

Verzenden

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Wij verzenden onze bestellingen met DPD voor €6,50. Brievenbuspakketjes gaan met PostNL voor €4,75. Bij een bestelling van boven de €75,- is verzending gratis!

We proberen zoveel mogelijk onze verpakkingsmaterialen te hergebruiken. Daarom kan het soms zijn dat er een doos er niet gloednieuw uitziet of dat er een ander garen op de doos staat dan erin zit. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden bestellingen binnen 2 werkdagen met DPD. Je kunt bestellingen verwachten binnen 3-5 werkdagen, maar houdt tijdens feestdagen rekening met extra drukte. Zodra je bestelling verzonden is, krijg je een track & trace code waarmee je in de gaten kunt houden waar je pakketje is.

Mijn bestelling is er nog niet?

Wat vervelend dat je bestelling nog niet is binnen gekomen. Houdt er rekening mee dat we bestellingen binnen twee werkdagen verzenden. Dit betekent dus dat als je op vrijdag hebt besteld, het pakket uiterlijk dinsdag verzonden wordt. Mocht je bestelling er na 5 werkdagen nog steeds niet zijn, neem dan even contact op. 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja! We verzenden standaard naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Mocht je niet in een van deze landen wonen, maar toch graag willen bestellen, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Retourneren

Ik wil graag mijn bestelling retourneren

Wat jammer dat je niet tevreden bent met je bestelling. Retourneren kan binnen 14 dagen. Om te retourneren stuur je je bestelling binnen de retourtermijn naar onderstaand adres:

iWoolly o.v.v. Retouren
Parijsboulevard 3
3541 CS Utrecht

Stuur ook even een mail naar [email protected] met bericht dat je je bestelling wil retourneren. Dan zijn wij op de hoogte en houden we in de gaten wanneer de bestelling weer terug aan komt. Zodra we de bestelling hebben ontvangen, sturen wij je een mail ter bevestiging. Als alles in orde is storten we het bedrag dat je voor de producten hebt betaald, terug via de door jou gebruikte betaalmethode. iWoolly zal het betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug betalen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij er niet aansprakelijk voor zijn als retour gestuurde artikelen beschadigen of zoekraken. Wanneer je een artikel onterecht of te laat terug stuurt, of zonder dat je ons op de hoogte hebt gebracht van de retour, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Als je iets wil retourneren kan dat natuurlijk. De verzendkosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening.